Již 10. 2. v 19 hodin Vás opět přivítáme na Valentýnské večeři.
Šéfkuchař Martin Albani si pro Vás se svým týmem připravil originální čtyřchodé menu a můžete se opět těšit i na skvěle vyladěné vinné párování od b.wine.
Detailní popis produktu
Valentýnské menu:
Amouse bouche:
Raviolky s kozím sýrem.
Šlehaný bylinkový tvaroh.
Verde frizzante, SFRISO
Sdílený předkrm:
Konfitované vepřové.
Mačkaná kořenová zelenina.
Silná masová šťáva.
Veltlýnské zelené, Dunajovický kopec, Filip Mlýnek
Hlavní chod:
Svíčková Wellington.
Ragú z černého kořene.
Pečený topinambur.
Estragonový olej
Rulandské Modré, Sedlák
Dezert:
Čokoládový řez.
Meduňková pěna.
Malinová omáčka.
Vanilkový prach.
Cabernet Sauvignon 2011, Slámové víno, Drápal
Cena: 1300,-/osoba