Charakteristika:karamel / zralé ovoce / čokoláda
Druh: ArabikaPoužití: Moka konvička, French press, espressoProces: PromytéInformace: Zrnková káva
Více jak 65 % povrchu Hondurasu je horského charakteru s průměrnou nadmořskou výškou 1000 m. n.m. Káva byla vypěstována v bio kvalitě na rozmanitých malých farmách. Místní producenti zůstali u tradičních metod zpracování včetně sušení na betonových ložích. Označení SHG znamená, že se jedná o zrna pěstovaná výhradně ve vysokých polohách (Strictly High Grown) od 1200 m n.m. Káva pěstovaná v této nadmořské výšce zraje pomaleji. Je tudíž hutnější, chuťově plnější a přirozeně sladší. Chutná po karamelu, zralém ovoci a čokoládě.
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.
Děkujeme za pochopení.